WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Tuesday, January 18, 2011

Sagittarius kawan saya!! ^_^

Saya suka tengok bintang! Cantik! SubhanAllah... Kat Pengkalan Chepa ni tak sah kalau tak tengok Saggy... huhu... nama samaran.. kiut gak... Selain tu, bulan penuh kat sini amatlah canti! terutama bila langit tengah cerah, takdek awan... Fuh... kuasa Tuhan, kejadian alam yang amat menakjubkan. Rahsia Saggy ialah, anak panah Saggy selalu mengarah ke Timur. Tu pun tahu time tengok cerita Barbie as The Island Princess... Lagu2 dalam tu best sangat2, amat bermakna.. salah satunya ialah "Always more"...


Always More by Melissa Licons

Everybody were born to care
It’s something we were meant to share
Not to keep to ourselves, all alone

If we make room for someone new
Doesn’t mean that there’s less for you
Only means that our circle has grown

Love knows, love grow
Bigger than before
In my heart, there’s always more

It’s magic
The more you give it away
The more love comes back to you
Everyday...

You are my Tika and I am your Ro
Always forever, wherever we go
So love knows, Love grows
Bigger than before

In your heart
There’s always more
Always more


p/s: Kalau kita sayang orang, lebih ramai orang sayang kita! Sukalah teori alam nih! hehe... Luv u all! ^_^


Ada satu lagi lagu, lagu favorite Yasmin! Kalau nyanyi dengan dia, mesti kitorang pun berpeluk2 macam dalam kartun Barbie tu... Sayang Amin! muuuaaaH!

RIGHT HERE IN MY ARMS

Sun goes down and we are here together
Fireflies glow like a thousand charms
Stay with me and you can dream forever
Right here in my arms, tonight

It's magic when you are here beside me
Close your eyes and let me hold you tight
Everything that I nees is
right here in my arms, tonight

La la laaa, La la laaa
(Sounds of day fade away)
Stars begin to climb
La la laaa... La la laaa...
(Melodies feel the breeze)
La la la la- laaa...
(Sweeter all the time)
La la la la- laaa...

Sun goes down and we are here together
Fireflies glow like a thousand charms
Stay with me and you can dream forever
Right here in my arms, tonight
*waktu ni la kitorang akan peluk2.. huhu.. Amin2...

Rindu waktu2 camni! Sekarang Amin dah makin besar, dia suka wat hal sendirik! Janganlah kacau dia tengah tengok Tv, mesti dia tak layan walaupun Angah call.. huhu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...