WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Wednesday, February 10, 2010

Cinta Kau dan Aku

Lepas baca Andai Itu Takdirnya, saya cadangkan anda membaca novel ini pula, ... huhu...
biasenya kalau dah baca satu penulisan author tu, mesti kita akan ikuti novel2 diorang yg sterusnya, ye tak.. so, kalau dah rasa terikat dengan Siti Rosmizah, bacalah cerita ni pulak..anda takkan menyesal.. kisah Cinta Kau & Aku ni kalau tengok gambar pun dah tau, heroin die keras hati sikit... bukan tomboy, tapi minat bawak kereta mewah2, wah.. ada jugak ya jenis perempuan macam ni? tapi agak kelakarla masa diorang nak kahwin tu... erm, bahagia bukan mudah untuk dikecapi tapi kita kena usahakan, ye tak? Kalu level air mata untuk Andai Itu Takdirnya adalah 5, maybe cerita ni level nya 4 kot, turun sikit tidak bermakna tidak best, tapi ceritanya memang disusun dengan baik... sama seperti Andai Itu Takdirnya, anda pasti ingin menghabiskan dalam masa yang pantas... selamat membaca!!! =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...