WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Thursday, February 4, 2010

...

Hmm, hari ni rasa macam nak masukkan lirik lagu je.. tapi bila dalami semua2 tu, lebih baik mulakan dari sekolah rendah tapi langsung tak ada gambar kenangan masa sekolah rendah.. sedihnya..maybe ada tapi dalam album kat rumah... maybe lain kalilah..
Anyway, hari ni kena start study untuk entreprais tapi duk asyik buat latihan mandarin... keliru mana satu nak dahulukan... assignment law pun kena buat dlm masa yang sama.. apa-apalah.. semalam just discuss 1 case dah amik masa 2 jam... hmm, makin baca, makin pening... susah kalau dapat tok guru sambilan ni... lagipun kaki tak rajin nak pergi jabatan pun..hihi... apa-apa pun, Chaiyo' Shahida!!! ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...