WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Wednesday, February 10, 2010

Andai Itu Takdirnya


Comment saya: Hmm, cerita ni.... BEstTTT sangat2... kalau nak menangis, saya syorkan bacalah novel ni.. Fuh, lelaki tu ego sangat! apakenamanya? hmm...Syed Aizril.. dahsyat2... mula2 cakap x suka, tapi se.be.nar.nyeee...
Tulah, orang perempuan x blh lemah sangat... tapi kalau dah jadi macam Aleya, kena la tabah menghadapi dugaan, ye tak? Lelaki, walau sayang macam mana pun, still ego no 1, knp ya? kisah ni mmg byk dugaan... kalau baca masa2 konflik, mmg mengalir air mataku keharuan.. hihi... betoOL, tak caye? cube la bace dlu... ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...