WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Tuesday, February 23, 2010

HaRi iNi...

wAH... semakin hari semakin blurr.. huhu.. semalam tolong Puan Noraani & Kak Lina urus lawatan keusahawanan. Hari ni sampai mengigau ingatkan Kak Lina nak pergi terus ke fakulti pukul 2..haha... siap mimpi devi solat?!! Lepastu, tadi tiba2 ada suara cakap nak tukar tempat EV -Entrepreneur Visit tu.. aisaymen, gunung berapi mana tak meletup... dah contact semua tempat kat terengganu tu & dah confirm pun, just tunggu surat je nak faks esok. Okey, korang bincanglah.. Kak Lina pun dh bersuara. Kita ni siapalah, "Engkau orang besar, aku orang kecil..." hahaha.. trade mark bilik kitaorang. Owh, lepas ni ada perjumpaan Koperasi.. meeting Ahli Lembaga. Alhamdulillah lepas temuduga hari tu.. Tadi sebelum maghrib plak, wat latihan kaligrafi karakter tulisan mandarin. Haru jugak la.. bukan senang nak pegang berus tu, terkontang-kanting jugakla..hehe.. Yang lagi harunya, waktu tengah test berus dengan dakwat ala2 tunggu masa nak menitis tu, tiba-tiba terjentik @ lebih mudah digambarkan ialah 'terjetak'. bahasa orang Beserah kot..hehe..Kelantan pun guna.. Hm, habis kena kawan kat sebelah, In.. hehe.. SORRY IN! Tak sengaja... yang kesiannya, In pakai baju putih.. habis!!! Ampun buk!!! Anyway, tengoklah macam mana khamis ni kitaorang bertanding buat tulisan kaligrafi tu.. tadi pun dah habis tertonggeng-tonggeng duduk sebab nak concerntrate nak buat tulisan asas mandarin tu.. 'heng' la, 'shu' la, 'dian' nya lagi.. tu belum masuk gear semua tulisan asas. Tiba2 Mr Ma mintak try buat depan dia terus tulisan penuh 'prosperity' tu.. aisaymen, hentam jelah! huhuhu... nasib baik dia sporting... Then, sekarang just isi masa sebelum nak pergi meeting.. ish3x..study tidak.. dah la tutor law tadi macam dengar tak dengar je.. Shahida, STUDY!! eXAM OM Sabtu ni tau... Gambate!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...