WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Sunday, May 6, 2012

Hari ke-8 praktikal.. toing2 mataku!

Hahaha.. hari ni gelak2 ingat pasal Karaoke semalam.. diorang boleh kutuk Shahida nyanyi lagu Gita Gunawan-Dua Hati menjadi satu... syok sendiri kata diorang..arghhh!!! Patut la diorang gelak2 masa tu.. Stress! Dahla tu, Shahida langsung tak bagi peluang Zila nyanyi.. hehe.. dah tuuu.. mic Zila rosak.. t tak dengar suare la plak.. maap ye Zila. Shahida giler kuasa kejap dapat microphone elok, hi hi hi...


"Ha, Gita Gunawan tu badan dia kecik. Jangan awak nyanyi macam dia sudah.." ek? kata En Boss semalam.. maksudnya badan Shahida besar, suara kena besar la... aduainyela pun... then,


"Na, na na, na na na na... Na, na na, na na na na... " Kak Bella duk peli. Cis! Ada ke patut..

Time lagu Aku Bukan Superman plak, ceh!. apa hal tiap lagu yang Shahida pilih muzik dia slow ek? menyerlahkan suara yang sumbang je.. kikiki... wat malu kat Oram je...

The last one is Nirmala... ni lagi takley blah!

"Patutlaaa tandas office tersumbat." dengan selamba En Boss memerli.. Kak Bella, Zila, Kak Lily & En Azmi mengekek je gelakkan Shahida.. Tak patut, tak patut... =p wek!

Hmm, anyway, target hari ni dah capai 500++ tempat2 menarik kat Malaysia, moga esok makin kuat dan bersemangat kerja. Gambate ne!

Oppss... tadi message Devi, katanya elaun dia RM850!! WoW!! Devi, SILA BELANJA KAMI! huhuhu...

Kitaorang dah buat memorandum. "Siapa dapat Dekan Sem lepas, kena belanja!" Hahaha..cadangan Shahida sebenarnya. Yang pasti, muka2 Dekan ialah Devi, Kak Bella, Zila, dan Kak Niza... Bersiap sedia la korang... eh, ada sapa2 lain nak join memorandum? Boleh2, tapi kena pastikan anda dapat dekan baru boleh join.. hehe.. gurau je.. Kitaorang yang praktikal dekat2 sini 9 orang je... Shahida, Kak Bella, Zila, Kak Ya, Kak Su, Kak Niza, Ahlami, Devi, dan Che Su... Wah, t boleh la kitaorang gi i-city sama2.. hihi.. insyaAllah kalau ada rezeki, ada jodoh, dan ada masa. Hmm, semalam Devi cakap "Kita jumpa lepas duit PTPTN masuk ya..."

"Hmm tengoklah Devi t camne, kitaorang kerja 6 hari seminggu. Cuti pun sehari je.."

"Takpe2, t kita jumpa kat Midvalley ea..."


'Eh, Midvalley?? Ice skating tu katne ea?? Fuh, teringin la nak gi sana, main ala2 Stairway to Heaven pun best nih!' Hahaha berangan sekejap.

"Key, t duit PT masuk, kita jumpa."

... sekian, wassalam.

*p/s: tajuk langsung tak kena dengan entry, hehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...