WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Wednesday, March 23, 2011

Final Exam datang lagi....

Menghitung hari.... 23 March,24,25,26..... 10 April Exam Financial!! Sosial Entrepreneurship pun!! WarggHH!! Banyak nya nak kena study.... Hujung minggu ni pergi kem... 18 hari tolak 4 = 14 hari je... Chapter untuk Financial ada 13 semuanya, social plak chapter tak pasti tapi kena faham pasal jenis2 social eship... Tiga! 1. Activism, 2. Self-Help (Beneficiaries), 3. Philantrophy... Sebenarnya belum arif tentang nak bezakan 3 types ni, sO chaiyo'2!! Shahiha boleh! study, study, study!! Financial pulak 70 soalan Objektif (A, B, C, D, E) tapi semua fakta! Shahida, siapkan sosial & PPTA tau, t dah boleh study!! Gambate! (^_^)(")



2 comments:

  1. hoho... exam dah abes... skrang tgh nak abiskan kursus kemasyarakatan pulak... ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...