WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Sunday, August 8, 2010

FKP Family Day


Agak terkilan kerana tahun 1,2, & 4 semuanya bekerjasama menjadi AJK utk family day ni sama ada utk sukaneka mahupun persembahan malam tu. Tapi kenapa tahun 3, batch daku langsung tak terlibat? egokah batch kami? sehinggakan baju fakulti pun just batch kami yang tiada...


Biarlah, anyway, we just enjoy the moment... perkara paling penting ialah waktu nak bersiap tu..ish, nak tolong kak bila and zila belit selendang, tapi diri sendiri pun belum siap..sian zila x jadi pakai.. kak bila pulak mintak tolong kak mun.. sowry ye! hihi... then siap semua, kami pergi sama2, makan, menikmati persembahan2 dari adik2 junior & senior.. agak banyak la jugak persembahan.. tak kurang hebatnya persembahan kak syaz & da geng menyanyikan lagu..apa ye tajuknya? yang ada chorus "matanya lirik2 slalu, rupanya manis2 ayu..." fuh, vough! lain2 ada tarian dari tamil society, and tarian ala2 agogo dari adik2 junior.. ada queen & king of the night.. for female, yang terpilih ialah kak gomathy, jojie, miss halina a.k.a miss hazel, dan 2 orang chinese.. yang peliknya, mcm mane jojie yg confirm2 lelaki blh msuk group female? hmm, dunia dah nak kiamat... then for male yg terpilih ialah isa, en hafizie, syahir bdk junior, dr ghazali (dr ghaz), and nazirol a.k.a sarawak.. wah, sporting la en fizie & dr ghaz.. cayalah! selang2 program, penyampaian hadiah sukaneka pagi tadi pun disampaikan.. kumpulan terompah gajah yang shahida, katty, in, aisyah n jojie join menang no 1, diorg pi amik adiah tu..sakan no!! huhu... last skali, bergambar dengan bdk2 kelas.. then balik bilik, siap2 trus tidur... penat 2 hari bersukan... hihi..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...