WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Saturday, July 31, 2010

30 july 2010- Hari terbuka pendaftaran kelab dan persatuan UMK, sem 5 ‘10/11 hari yang memenatkan.

Semalam beli barang satu hari, petang main bola tampar untuk sukan Karisma. Balik bilik mandi, basuh baju, tidur sekejap, buat phamplet untuk koperasi tapi tak guna jugak..ish3.. Pagi terlewat. Katy dah turun awal untuk suksis. Bertugas! Turun ke bilik study GF blok 5, Azie, Nisa, Kak Bila & Che Su semua dah ada. Tolong cucuk sausage, isi ketam, then terus angkat barang2 jual ke booth. Wah, dah penuh orang! Macam2 booth pun ada.. yang paling menyerlah hari tu ialah booth silat cekak, wataniah, yang nampak la… tolong jaga gerai juz smpai pkul 12, then pergi jg booth koOp, agak boring, tapi bila kawan2 datang singgah, tak la boring sangat.. then, ambil kesempatan kejap jenguk2 booth PBSM.. time duduk2 kat booth koOp yg berhadapan booth wataniah, terdetik pulak hati nak join… apa lagi, wat soal siasat la dengan lily.. ajak devi, taknak! So, take risk la, apa lagi.. mana tau, Nisa pun nak join.. huhu… Alhamdulillah, ada jugak geng..hihi… tadi, periuk nasi rosak, cair kat tepi masa masak keropok, gara2 lupa.. nak wat cmne kan, dah nasib! Keropok pun hangus! Hitam melegam.. redha je la, dugaan berniaga.. hikhik.. balik mandi time asar, lepas maghrib baru pergi semula.. aik, dah 2nd time tukar gerai.. petang tadi punya la gelabah cari port nak pasang blender, seb baik malam pun booth ada psg lampu.. then, curi tulang pergi tengok malam kebudayaan dan penutupan sempena hari terbuka kelab dan persatuan ni.. wah, debat! Macam pelik je protocol diorang interrupt! Haha.. “you watch me”, gaya ‘tembak’ la.. macam2.. Alhamdulillah, licin buah2 untuk ice blended, mknn pun habis jual.. thanks friends! Sowry, shahida byk curi tulang… mlm, kira untung, then balik trus terbongkang tak sedar diri… ish3x..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...