WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Monday, April 26, 2010

Merapu aje...

zila ni sibuk je tengok org tulis blog...haha...
dia cakap, "biar, biar" =D
zila tanya "pasal malas sgt nih?" huhu..
hmm, kalu kemalasan dah melandaan, tak dapat den nak nolong...
1 hari lagi tinggal utk paper etika, tapinya langsung tak baca... hmm, dah la IT rasa cam dunia ni mmg tak harus berputus asa.. jawapan ada dalam kepala tapi ragu2, last2 habis waktu jawab kertas exam, dan akhirnya menyesal tak sudah sebab tak tulis je apa yg ada dlm otk... arGH!! biarla... yang lepas, biar jela lepas, yang penting tawakal+doa.. mintak2 en fizie lembut ati tanda kertas exam... amin......
semalam, hmm.. asyik betul tengok cerita lakonan Super Junior.. wah, smpai boleh hafal na
ma2 geng2 SJ tu..huhu
-> HaeChul (kiutnya!!! senyum sinis dia xley blah.. huhu)
-> KiBun (Hensemla pakai spac camtu..hihi)
-> KangIn (erm, cm biase tgk, yg lwk dlm game Korea yg Zila slalu tgk, hihi.. yg dia tgk smpai gelak tgolek2...huhu)
-> DongHae (Comella dia rambut panjang!!! kalu rambut cacak+pendek..hmm...x sesuai...hehe)
-> SiWon (Hensem jugak, tapi apsl blgk sgt dlm cite tu?!! ala, blakon je pun...huhu..)
-> ShinDong, manakala yang lain2 tu x kenal.. juz panggil... "oh, yang kena blg dgn *tut* tu ek? no 1, no 2, no 3" hihi... lagi.... oh, kawan Siwon yg lembut tu ya?lagi, yg main judo dgn KangIn tu? sorang lagi sape yerk? panda ke? ntah... x prasan plak..hihi... yang pasti, lepas tu, abis ktorang slongkar pasal SJ seharian..hehe... kiut la diorang tu.... patutla Zila sampai beria-ria cite psl konsert Super Junior baru2 ni... erm... dh tlambat... kalu dh kerja, blh gak pergi sdri dgn kwn2 kan.. ahaks! asyik berangan je!!!... hehe...
tu jela kot utk arini, nk study pulak..ehehehe...

salam...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...