WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Wednesday, April 21, 2010

Apa nak jadi?

Ya Allah... lepas habis exam semalam, tidur, makan, tengok movie je kerjanya... macam mana ni?
Hmm, dah letih merancang masa depan, huhu... ish, bukan, bukanlah, merancang percutian! Pak Yo kahwin 5/6, Kak Ain kahwin 6/6... Mak De tanya, mana lebih penting? keluarga atau kawan? Kak Su cakap dua-dua, tapi mulut jawab keluarga... "Family come FIRST ma..." tapi yela, hari kahwin Pak Yo, rumah perempuan yang busy kan? So, anytime kita boleh mencece pergi tempat lain esoknya..kan, kan... hihihi... Nasib baik tak kena pada hari yang sama, kalu tak lagi haru-biru... Yelah, kita hanya merancang, Allah yang menentukan... Tu yang kena plan betul-betul nak pergi rumah Kak Ain ni... Aiseyman, "kan best kalau dah ada suami, senang nak pergi mana-mana" huhu... itu apa yang kami cakapla bila dah jumpa jalan buntu.. kuikuikui... So, antara jadi @ tidak... kita tengok siapa yang kena... (~_^)!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...