WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Monday, April 27, 2015

SINGAPORE TRIP 3D2N (BUDGET TRIP)

SubhanAllah, Alhamdulillah, Allahuakbar..

Sesungguhnya nikmat Allah yang manakah yang engkau dustakan..
Shahida sangat bersyukur masih diberi peluang untuk melancong bersama rakan-rakan sekolah.

HIDUP GENG VAN HIJAU (GVH)!!

Perancangan telah dibuat namun kita manusia hanya mampu merancang, Allah yang menentukan.

Peringatan: Buat Research sebelum Melancong!

Di sini Shahida selitkan Itinerary yang Shahida sediakan di awal trip kami:






#Take note: Jangan lupa bawak MRT Map untuk memudahkan perjalanan anda menggunakan train.



Gambaran kawasan sekitar Waterfront Station
Datang sini semata-mata untuk ambil gambar depan Globe Universal Studio Singapore (USS). Ngeee.. ^_^

Mula-mula nak pergi Trick Eye Museum tapi jadi hilang minat bila tengok tempat dia cam simple je. Dahla camera pun tak bawak! AiyoO.. ini kesilapan besar yang Shahida buat. Take note tau, jangan lupa bawa KAMERA anda. Kalau ada Iphone pun dah memadai untuk capture gambar-gambar kenangan yang indah di sana! Shahida menyemak dalam phone Zati jer. hehe.. ampunn..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...