WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Friday, March 26, 2010

Jom Heboh Penyelamat?!!!

Agak kecewa jugakla, plan nak dengar ceramah business iT dari Irfan Khairi tak kesampaian. erm, nasib baik ada Jom Heboh @ kB menyelamatkan.. Huhu.. sempat jumpa Aidil je.. Lps amik gambar, ucap "Terima Kasih", terus blah.. macam kejam je..hehe.. nak mintak Autograph, macam tak cukup style punya buku je yang ada. So, untuk berlaku adil dengan artis2 lain yang pernah ditemui dan tak pernah dalam sejarah pergi mintak sign diorang, kira halal la tu ambil gambar aci redah je..hehe.. mintak ampun! Kita kena berlaku adil tau.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...