WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Tuesday, May 12, 2015

Throwback Perth Australia moments

Yeayy!! Sebab nak sangat post gambar2 Kronie, siap edit2 High pass bagi hilang jerawat2 batu kat muka, hahaha.. okey, nak ASAH skill Photoshop. ~Practise make Perfect.. 
Sebelum tu nak cerita sikit asal usul Kronie Ain.. Macam pernah cerita, tapi nak jugak cerita balik.. hi hi.. 

Okey, after orientation seminggu di Outbound School Lumut (OBM), Shahida banyak berkepit dengan Kakak-kakak kesayangan; Kak Ju, Kak Ain, Kak Ida, dan Norra. Mereka semua dari kumpulan Berinchang semasa team building, Shahida je dari watch Bintang, sesat.. huhu..

Balik-balik KRM Mount Kiara, gi jejalan je mesti nak ngikut diorang, last2 lekat sebagai group "Kronie Ain" pasal kitorang selalu menompang kereta Kak Ain, huhu.. kereta JDT tu, jangan memain.. =) Tiap kali kuar, pandai2 la tongtong minyak ya.. Shahida nak sumbang tenaga untuk bawak kereta pun tak dapek pasal Lesen ada tapi sayang, wat "perhiasan" je dalam dompet, ngee..

Here is My Kesayangan, nak tempek jugak kat blog ni, pasal kita tak tau external HD hayatnya lama mana kan, hehe.. precaution is better than cure..




















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...