WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Friday, March 11, 2011

Kejohanan Bowling SAK3


Biarlah gambar bercerita.....


team kami! ^_^

team Zila - Underdog! haha...

izzul, mey, zura, kak ma, ama.
.
amik kasut..

pose kejap sebelum main..

Devi beraksi for 1st time in life di arena Bowling.. huhu...


Smartla gambar ni, sape snap ek? hihihi...

*skor untuk Azfar, Devi, Kavita, and Ayu.... Diorang kan ranking nombor 2! Ni baru permulaan..


Suasana riang-ria menyokong kawan2 sambil menghilangkan tension Projek Penyelidikan Tahun Akhir (PPTA)....



sKor untuk Shahida just 191.. okey la tu.. sebab ada satu kali tu nak try wat bola 'lencong'.. memang lencong pun!! Terus masuk longkang! Hahaha... rugi2!!

Anyway, nak wish thanks kat semua kawan2 yang hadir..
Kali ni memang Best!! Enjoy sangat2... Lupa semua masalah assignment sekejap... Lain kali, ada peluang, kita beraksi lagi!! ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...