WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Thursday, March 10, 2011

I'm BACK!!! ^_^

Assalamualaikum kawan2...


wAH, dah lama tak ber'blogging'.. huhu.. Rindu2!! 2minggu menghadap assignment, Projek Penyelidikan Tahun Akhir(PPTA), Techno, Strategik... seb tak gila! Biul je kejap otak sebab berapa hari ntah tidur lewat... Dah 2 minggu jugak tak aktif Facebook.. Oh, 4 hari menghitung hari, betoL ke Fb nak tutup? Hihi... Marketing Strategi katakan.. Bak kata En Dzul, bila Fb announce dia nak tutup, Generasi X yang tak pernah join Fb ni mula membanjiri Fb sbbnya diorang akan rasa rugi tak pernah merasai satu arus gelombang global yang berlaku...

'ruginya dulu aku tak pernah tau apa tu Facebook'. Agaknya camtu la Fb dapat meningkatkan jumlah pengguna laman sosial ni... Bijak2!!

Anyway, kita tengoklah nanti kan... Jeng, jENG, JeNG!!

Hmm, cerita pasal ari ni.. baru sat tadi kami 3 roomates makan tengahari berlaukkan sardin bertemankan Kak Bila dan Anis... huhu... Kami bertiga masak... Ting-Tang-Ting-Tung..ALEXANDER!! haha.. trademark Chef Wan kot... 1st time ari Jumaat kami tak kebulur. Kalau tak confirm petang dekat maghrib baru makan.... sebab? sebab Shahida la malas nak keluar.. hehe... ari ni tak dengar dah Devi bebel sebab mulut dia dah kena tutup dengan Ikan Sardi..hehehe...

Key, next nak cite pasai minggu lepas plak on next entry...


2 comments:

  1. wahhh....mkn sardin...lme da xmkn sardin...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Devi jadi chef utama.. hihi... kitorang tolong potong apa yang patut je... kikiki... Jangan main2 dgn Devi, pandai masak tu.. aritu dia ajar kakak Shahida masak Kangkung masak belacan.. haha.. sedap jugak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...