WeLcOmE...

Kepada pengunjung blog ni, terima kasih kerana memberi sokongan.. walaupun saya baru berjinak-jinak dengan blog, moga saya dapat membawa manfaat kepada kita semua dan berkongsi pengalaman sebagai seorang muslim, anak, kakak mungkin, dan juga sebagai pelajar... mungkin ini adalah peluang untuk saya membantu adik-adik di luar sana yang masih mencari-cari apakah impian masa hadapan mereka. saya bukanlah sehebat pakar motivasi, tapi berminat untuk berkongsi pengalaman bersama orang luar... sekian, salam perkenalan dari saya... ^_^

Monday, February 14, 2011

Tak sabarnya nak tunggu Baby Boy...






















YeaHHH!!!!! Mak kata.... "Pak Yo cakap nak mak jaga anak Pak Yo dalam bulan 6 nanti"...

Seronoknya!!! Tak sabar nak tunggu baby boy ni lahir... mesti comel cam Mak Su, Tinggi macam ayah dia, muka ala2 macam Fahrin Ahmad hihi...





time kahwin ni baru nampak Pak Yo ni sporting gak...hakhak...







p/s: tengok balik gambar potong kek tu teringat pulak time diorang suap2 kek.. abg photographer cakap "amik skali lagi shoot, tadi laju sangat, macam lapOrr je.." hahaha... gelak kitaorang dengar...





3 comments:

  1. pak yo tu mcm dah lama x makan kek..bapak laju..haha
    baby boy ea angah..hohoo best2..
    jawab nye pas nie aten keje g umah m.ngah je la main ngan baby baru..hehe
    *part fahrin ahmad tu harap2 kenan..haha kompfom hensem kalah fahrin ahmad bapak die..(p.yo) haha

    ReplyDelete
  2. Hahaha... betul3x...

    ala, Angah pun tau masa cuti aritu..
    dengan bangganya syafikah, syafiza cakap..
    "Angah taktau lagi ke Pak Yo dapat baby laki?"

    senget je soalan, nak cekuk pun ada ten, mentang2 kita duk jauh di perantauan.. boleh dia nak ejek kita pending 'maklumat BERHARGA'.. Geram btol!

    ReplyDelete
  3. Owh, bab datang umah tu boleh sangat la ten... kasi gegar umah Mak Ngah kamu... huhu... lagipun mak angah pun skrang jaga 2 budak..tp dh besar la..5 dgn 7 tahun rasenya.. Alahai, angah rindu kat anas la... budak kiut tu sama umur dgn jojo tp dh pandai cakap.. eE.. geram tau, comel! makin putih, aten x jumpa lagi kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...